Nya Land Cruiser är trogen sitt legendariska DNA men nu kombinerad med ny teknik för högre prestanda både på och utanför vägen. Från slutet av oktober 2023 kan nya efterlängtade Land Cruiser förbeställas hos svenska Toyota återförsäljare.
· Toyota kombinerar Land Cruisers legendariska DNA med ny teknik för att leverera exceptionell prestanda på vägen och i terrängen
· Nya GA-F-plattformen ger ökad kaross- och ramstyvhet och förbättrade köregenskaper
· Elektrisk servostyrning samt urkopplingsbart främre krängningshämmarsystem

– Nya Land Cruiser att introduceras med en 2,8-liters turbodiesel på 204 DIN hk (150 kW) för optimal balans mellan bränsleeffektivitet och prestanda – elektrifierad version med ett 48-volts mildhybridsystem, så det här blir en riktigt spännande modell säger Nicklas Strid​, försäljningschef på Bilinorr Gävle.

Välkommen till oss på Toyota i Gävle
Du hittar oss i Hemlingby köpcentrum på Ingenjörsgatan. Toyota Gävle är en fullserviceanläggning med försäljning och service av både nya och begagnade bilar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta rätt tjänstebil eller privatleasing.
Toyota gävle är en del av Bilinorr-koncernen med anläggningar i Gävle, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och nu även Örnsköldsvik.
Vi ser fram mot att hjälpa dig till ett bekvämt bilägande.
Välkommen på provkörning!
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle