Vi vill ge alla som är beredda att ge ett riktigt bra erbjudande en helt unik möjlighet till en effektiv sommarkampanj utöver det vanliga. Alla verksamheter inom turism och nöje får maximal rabatt om ni har ett riktigt bra sommarerbjudande oavsett bransch!
På frågan vad ett tillräckligt bra erbjudande är så är det vara samma rabattsats på annonspriset som värdet av erbjudandet i annonsen, upp till 50 % rabatt. Riktigt bra erbjudanden ger förutom ett högt läsvärde massor av affärer och då får vi ju massor av både nöjda läsare och annonsörer.

Även till turistbyråer och hotell
Som traditionen bjuder så tar vi i lite extra inför sommaren då SommarMagasinet förutom att distribueras till alla hushåll och kontor i även kommer att distribueras till turistbyråer och hotell.
Vi brukar få med det mesta av det bästa och många aktörer har bokat in sig i god tid långt innan utgivning. Vi satsar alltid särskilt på den turistiska delen inför sommaren och det är alltid lika kul och intressant att ta del av vilket fint utbud vi har i regionen.

Vill ni också vara med?
Så vill ni också vara med i vår stora sommarkampanj och nå mer än 100.000 invånare så är det bara att börja fila på sommarens erbjudanden och budskap samt att kontakta mig eller just er Gestrike Mediarepresentant så snart som möjlig.
Till dess så önskar vi er trevlig läsning och gjöm inte att hålla utkik i brevlådan under midsommarhelgen.

Joe Formgren med kollegor
070-679 79 00
Gestrike Magasinet

PS. Publicera era nyheter och evenemang direkt på Gestrike Magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se