Skandek AB har många års erfarenhet av energi- och ventilationsbranschen och sedan firman grundades år 2008 har de utfört energibesiktningar i mer än 10 000 byggnader. Idag erbjuder Skandek AB en kombination av energideklaration och OVK-besiktning i ett och samma paket. Det betyder att tjänsterna utförs under samma besök, vilket öppnar upp möjligheterna för att erbjuda kunderna ett mer förmånligt pris. Läs mer här om energideklaration Helsingborg.

 

“Det är ingen tvekan om att det är hård konkurrens i branschen så det gäller att bygga upp ett förtroende hos kunderna och leverera det man lovar. Vi försöker också vara nytänkande och tidseffektiva och därmed erbjuder vi nu våra kunder en kombinerad ventilationskontroll och energideklaration. När dessa tjänster sker samtidigt så minimerar vi olägenheterna för både de boende i byggnaden och ägaren,” säger Claus Holten på Skandek AB.

 

Skandek AB utlovar även en snabb tillhandahållande av protokoll och deklaration. Trots att företaget har sin bas i Helsingborg så har de möjlighet att hjälpa kunder runt om på flera orter i Skåne Län.

 

Det är viktigt att utföra sin energideklaration före man säljer sitt hus. Enligt lagkrav skall alla hus och fastigheter som ska säljas inneha en giltig energideklaration. För att energideklarationen ska räknas som giltigt får den inte vara äldre än tio år. Det finns ett flertal fördelar med att utföra en energideklaration och en av dessa är att den ger goda insikter i hur pass mycket energi byggnaden drar. Detta ger ägaren möjlighet för att minska förbrukningen och på så sätt dra ned på energikostnaderna och värna om miljön.

Kontaktinformation: Claus Holten, claus@skandek.se