SeniorPorten ökar rejält inför 2019

18/12, 2018 kl. 18:07

Sveriges forum och mötesplats för pensionärer och alla som fyllt 60 år ökar kraftigt under december månad. Inför månadsskiftet gjordes en nylansering av vänskapssajten SeniorPorten vilket lett till flera nya användare och en betydligt större aktivitet på hemsidan http://www.seniorporten.se

– Vi får nu nya medlemmar varje dag och besökstatistiken har mer än fördubblats de senaste veckorna sedan vi började marknadsföra tjänsten för ett par veckor sedan, berättar Emanuel Golabiewski en av utvecklarna bakom den uppskattade tjänsten.

SeniorPorten är en kamratklubb för de som är 60 år och uppåt och vill knyta nya bekantskaper. Som medlem får man en egen inloggning till hemsidan där man kan chatta med människor över hela Sverige. Dessutom en mängd funktioner bland annat en egen profilsida, diskussionsforum, dagböcker och massor av aktuella artiklar om livet som senior. Med en kompletterad ägarbild och ett nytt ekonomisystem bjuder man nu in alla pensionärer i Sverige som vill vara med i gemenskapen.

– Det är mycket intressant att ta del av besöksstatistiken då vi ser att många medlemmar återkommer flera gånger om dagen och tillbringar i snitt mer än en timme om dagen i den här gemenskapen, berättar Emanuel.

Det kostar ingenting att registrera sig och dessutom får man prova på Premiummedlemsskapet under 30 dagar där man kan använda alla funktioner. Därefter väljer man om man vill betala 29:- i månaden eller 300:- för ett helårsabonnemang. Man kan även välja att vara kvar som medlem utan att det kostar något men då utan en del av de funktioner som finns i premiummedlemsskapet.

Artikeln publicerad av SeniorPorten - Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+.
Mer läsning, tips och råd samt diskusstoner och nya vänner hittar ni på https://seniorporten.se
Kostnadsfri registrering här https://seniorporten.se/bli-medlem

Publicerad via YodoNews i samarbete med SvenskPress.

Marie Hedlund

Marie Hedlund

Seniorporten

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2018-12-12

SeniorPorten är ett webbcommunity och kamratsklubb för män, kvinnor och par som är 60 plus. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitt... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng