– Vi får nu nya medlemmar varje dag och besökstatistiken har mer än fördubblats de senaste veckorna sedan vi började marknadsföra tjänsten för ett par veckor sedan, berättar Emanuel Golabiewski en av utvecklarna bakom den uppskattade tjänsten.

SeniorPorten är en kamratklubb för de som är 60 år och uppåt och vill knyta nya bekantskaper. Som medlem får man en egen inloggning till hemsidan där man kan chatta med människor över hela Sverige. Dessutom en mängd funktioner bland annat en egen profilsida, diskussionsforum, dagböcker och massor av aktuella artiklar om livet som senior. Med en kompletterad ägarbild och ett nytt ekonomisystem bjuder man nu in alla pensionärer i Sverige som vill vara med i gemenskapen.

– Det är mycket intressant att ta del av besöksstatistiken då vi ser att många medlemmar återkommer flera gånger om dagen och tillbringar i snitt mer än en timme om dagen i den här gemenskapen, berättar Emanuel.

Det kostar ingenting att registrera sig och dessutom får man prova på Premiummedlemsskapet under 30 dagar där man kan använda alla funktioner. Därefter väljer man om man vill betala 29:- i månaden eller 300:- för ett helårsabonnemang. Man kan även välja att vara kvar som medlem utan att det kostar något men då utan en del av de funktioner som finns i premiummedlemsskapet.

Artikeln publicerad av SeniorPorten - Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+.
Mer läsning, tips och råd samt diskusstoner och nya vänner hittar ni på https://seniorporten.se
Kostnadsfri registrering här https://seniorporten.se/bli-medlem