Scandinavian Executive har en lång erfarenhet av att matcha kvalificerade interimskonsulter med rätt företag, alltid med en transparent och tydlig prismodell. Som ledande aktör inom interimsbranschen i Norden har detta initiativ varit ett naturligt steg i rätt riktning för verksamheten.

 

“Scandinavian Executive arbetar ständigt med att genomföra förbättringar. Lika viktigt är det att vara lyhörd och lyssna på kundernas behov. Eftersom många kunder ofta har prisrelaterade frågor har vi valt att förtydliga vår modell med en transparent prissättning. Det betyder att det inte finns dolda avgifter eller extra kostnader som tillkommer när man bokar en interimskonsult. Dessutom vet ju både konsulten och kunden var pengarna hamnar, ingen svävar i ovisshet vilket varit fallet under många år i branschen,” säger pressansvarig på Scandinavian Executive.

 

Interimsbranschen är i ständig förändring och det betyder även att interimsbyråer hela tiden måste hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna. År 2021 är i synnerlighet inget undantag vad gäller förändringar. Scandinavian Executive har sett en stor ökning av intresset gällande interimskonsulter inom många branscher. Det är framför allt branscher som logistiksindustrin, e-handel och läkemedelsindustrin som haft uppsving. Alla dessa industrier har således axlat pandemin väldigt bra tack vare det växande behovet av digitala inköp.

 

“Vi ser tydligt hos oss att efterfrågan på interimskonsulter har ökat i år, och vi ser även att det är en större andel kandidater som söker de tjänster vi lägger ut. Resultatet av detta samt en ständigt växande kandidatpool, är att vi lägger ned mer tid på både kandidatsökning och kvalitetssäkring i nätverket än vad vi gjort tidigare,“ säger pressansvarig.

 

Om Scandinavian Executive

Scandinavian Executive har som vision att vara den givna interimspartnern i Skandinavien för klienter och kandidater. Bolagets ambition är att vara i framkant vad gäller enkla, snabba processer och en transparent prissättning, samtidigt som de värnar vikten av matchning mellan rätt företag och rätt kandidater.

 

 

Presskontakt

Frida Engström, Public Relations Manager

frida.engstrom@prdirekt.se