Yngve, Leif och Johan med personal hälsar er alla varmt välkomna!

Säsongspremiär för Axmar Brygga 30 mars

17/3, 2019 kl. 14:08

Lördag den 30 mars öppnar vi upp för säsongen och håller helgöppet. Med panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågel- och djurliv får ni njuta i en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad meny med fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

  • Axmars brygga - Östersjökustens pärla

Dessutom har vi massor med spännande saker på gång genom det nystartade projektet Destination Axmar bruk 2.0 skall hela miljön utvecklas så att det attraherar allt fler besökare från både när och fjärran till både längre vistelser och starkare upplevelser.

Målsättningen är att skapa ett av Gästriklands absolut främsta besöksmål vilket restauratörerna på Axmar Brygga verkligen tagit fasta på.

Projektet där Region Gävleborg är huvudfinansiär innehåller egentligen sju delprojekt som skall vara klara inom tre år. Det planeras bland annat för digital utveckling av Hyttan, vandrings-, cykel- och vattenleder, ny väganslutning och gångväg ner till hamnen och Axmar Brygga liksom upprustning av kajen, badplatsen, badhuset och en grillplats vid havet.
– Det kommer att hända en hel del de närmaste åren, berättar Aja Axlund, biträdande projektledare vars släkt har bott här i flera generationer. Förutom att skapa Gästriklands främsta kulturhistoriska besöksmål så är ett besök på den platsen ett skönt avbrott i en allt stressigare omvärld. Kombinationen av att konferera och däremellan kunna koppla av och känna lugnet genom att ströva i den här genuina miljön måste bara upplevas.

Läs mer om projektet här:
https://foretagsbladet.se/articles/view/konferenser-med-historievandringar-och-gastromat-i-axmar

För mer information om Axmar Brygga se http://axmarbrygga.se

Publicerad via YodoNews i samarbete med SvenskPress.

Leif Klövstedt

Leif Klövstedt

Axmar Brygga

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network

Samarbetar och driver i dagsläget Axmar Brygga tillsammans med Yngve Persson och Johan Björklund. Min bakgrund är tills störs...

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer