– Vi är här för att säkerställa att du är väl förberedd för att möta branschens utmaningar med transportutbildningar för tung trafik, oavsett om du är en individ på jakt efter nya möjligheter eller en organisation som behöver utbilda en flotta av yrkeschaufförer, säger Pär Dahlstedt, skolchef på Bomhus Trafikskola och grundare av Svea TrafikCenter. Vi utbildar allt från privatpersoner till multinationella företag inom transport.

Bomhus Trafikskola ligger i framkant när det gäller att erbjuda relevanta och behovsanpassade utbildningar med en stark historik med många års erfarenhet från utbildningar inom olika grenar inom transportbranschen, vilket innebär djup förståelse för de krav som ställs på dagens chaufförer.

– Hos oss kan du förvänta dig en mångsidig utbildning som täcker allt från hantering av budbilar och tunga lastbilar till bussar, säger Pär. Det gäller oavsett om ni behöver komplettera med ett släpkort, en delkurs i YKB, eller har behov av att utbilda 20 yrkeschaufförer i månaden över en längre period så har vi lösningarna. Vi är dedikerade till att uppfylla alla utbildningsbehov effektivt med en personlig touch.

Genom att ständigt samarbeta med ledande aktörer inom simulatorer och andra relaterade branscher utvecklar de kontinuerligt sina utbildningsprogram för att möta och överträffa branschstandarder.
– Vi är också stolta över att kunna erbjuda boende till självkostnadspris för de som deltar i våra utbildningar, vilket gör att vi har elever från hela landet här för att utbilda sig dra nytta av vår expertis. Vi antar vilken utmaning som helst och ser fram emot att skräddarsy en utbildning som passar just ditt eller ditt företags unika behov. Det kan vara en enskild medarbetare med en speciell befattning eller hela styrkan av chaufförer som behöver utveckla och förnya sina kunskaper, hälsar Dahlstedt.


För mer information kontakta
Pär Dahlstedt
073-839 29 89
Skolchef
Svea TrafikCenter
https://sveatrafikcenter.se
https://bomhustrafikskola.se