David Lundgren är kocken som har alla idéerna, bland annat var han med och drog igång Gluggen, som blivit en succé. Så David, vad är på gång?

– Vi har tänkt oss att fortsätta med lunchserveringarna och då med buffet, som ju är populärt, säger David Lundgren. Det ger oss möjligheter att serva fler lunchgäster och dessutom är det många som föredrar buffet för att man kan smaka på flera rätter.
Idag finns minst tre dagens på menyn samt alltid lasagne, vegetariskt och 2-3 extra rätter.

Den stora förändringen blir att Restaurang Strand ska ha kvällsöppet.

– Gävle är en bra restaurangstad med många smaker, men vi känner att det finns utrymme för mer, säger David Lundgren. Vi tänker fortsätta att satsa på bra råvaror men också lite eget som italiensk plockbuffet, tapasmeny och självklart även fisk, med tanke på restaurangens fina läge vid Gavleån.

I år flyttade Trafikverket in i nya lokaler på Gävle Strand, vilket förhoppningsvis ska innebära fler nya gäster.

– Vi kommer också att ha afterwork och andra trevligheter som pubaftnar, men vi ska också ha roliga och annorlunda rätter på menyn men även en del enklare rätter typ pubmat, sa David Lundgren. Det ska finnas något för alla, det är ju många som rör sig här i området och vi behöver något extra så att vi kan locka folk att titta in till oss.

Det blir premiär för kvällsöppet på Restaurang Strand fredag den 29 mars, så det är bara att skriva in det datumet i almanackan och önska David & kompani lycka till med de nya planerna! Till att börja med kommer Strand att ha öppet 11-22 på fredagar och 15-22 på lördagar. OBS! AFTER WORK HELA FREDAGSKVÄLLEN!