SeniorPorten erbjuder en mötesplats och diskussionsforum på internet för Sveriges alla seniorer och pensionärer över 60 år. Det är kostnadsfritt att delta i gemenskapen som är en social träffpunkt och öppen dygnets alla timmar alla dagar i veckan.

– SeniorPorten är en social träffpunkt för alla som har fyllt 60 år och vill ha social gemenskap i olika former, berättar grundaren Marie Hedlund. Det är helt enkelt en samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Medlemsskapet är helt kostnadsfritt och vi bjuder dessutom alla att prova på premiumversionen i en månad vid registrering.

SeniorPorten arrangerar och man har som medlem också möjlighet att själv arrangera och bjuda in andra medlemmar till olika evenemang, vanligast är lunchträffar och promenader, men också föreläsningar, aktivitetsdagar och utlandsresor. Just i skrivandets stund så erbjuds bland annat ett antal utlandsresor:

• Sparesa till Pärnu i Estland 10 mars - 17 mars
Följ med på SeniorPortens populära Sparesa i Pärnu Estland. Där det bladn annat ingår 5 nätter på Tervis hotel i Pärnu, tre spabehandlingar per dag, frukost, lunch och middag med mer. Resan arrangeras av SeniorPorten.se

• Äventyrsesa till Rom, Italien 22 mars - 28 mars
Designade av en guide och av en lanskapsarkitekt och urbanist föds ovanliga resvägar för att upptäcka Roms hemligheter, för att lära känna dess historia genom gömda skatter och magiska platser, för att njuta av smaken på den traditionella maten som en autentisk “romano”. Under några dagar lär vi känna den djupa själen i en av världens mest fantastiska och överraskande städer. Vi tar del av historien och essensen av den stora skönheten. Ingår gör bland annat övernattningar, frukostar och flertalet dagsutflykter. Resan arrangeras av SeniorPortsmedlemmen Amy.

• Resa till Namibia, Afrika 24 mars - 11 februari (Fullbokad, men det planeras ännu en resa till september 2019, Bli medlem kostnadsfritt på SeniorPorten.se för att in missa resan!).
Gör som flera nuvarande och tidigare medlemmar på SeniorPorten och följ med på en oförglömlig resa till det fantastiska Namibia. Det är ett av värdens mest glesbefolkade länder men med många speciella folkgrupper och en unik natur. SeniorPortsmedlemmen med användarnamnet Fairtradaren arrangerar och har jobbat med Namibia på olika sätt sedan 70-talet och jobbade i Namibia de två första åren efter dess självständighet 90-92. Han har dessutom gjort ett 20-tal resor till landet och hållit i 4 tidigare gruppresor. Vi reser i en liten grupp i en folkabuss. Möjlighet finns att haka på ett par dagar vid Victoriafallen på hemvägen.

• Smak- och vinresa till Languedoc, Frankrike 21 maj - 25 maj.
Bright Wine & Education anordnar i vår en vinresa till Languedoc, Frankrike. Upptäck en vinregion och dess spännande historia och magnifika natur. I resan ingår bland annat boende i dubbelrum inkl. frukostbuffé, vingårdsbesök, välkomstmiddag med vin, transfer till och från flygplatsen med mer.

Mer information om resorna samt fler aktiviteter såsom lunchträffar hittar du på seniorportens hemsida under fliken Aktiviteter: https://seniorporten.se/aktiviteter

Om SeniorPorten
På SeniorPorten har många härliga vänskapsband bundits, människor som delar intressen exempelvis fågelskådning, släktforskning eller att åka på mc-träffar. Även kärlek har uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, lunchträffar, surströmmingsträffar, utomlandsresor m.m. Här kan du lära känna många nya trevliga seniorer och pensionärer i hela landet som har liknande intressen som du. Diskutera, utbyt tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans.

Läs mer om SeniorPorten här
https://seniorporten.se

Bli medlem kostnadsfritt idag så bjuder vi på 30 dagars premium:
https://seniorporten.se/bli-medlem

Kontakt och mer information
Medlemsfrågor, Marie Hedlund:
070-620 98 56

Teknisk support
SvenskWebbservice/Precis Reklam
026-511 000
Mail: info@seniorporten.se