Rebecca Laakso gör comeback 15 år senare!

24/1, 2018 kl. 17:42

Redan som 10-åring kastades Rebecca Laakso in i musikbranschen då hon som en av sångerskorna i gruppen Honeypies vann Lilla Melodifestivalen 2003. Nu gör hon comeback med den nyskrivna singeln Touching My Soul, skriven av henne själv och musikern och producenten Daniel Lantz. Låten släpps 9 februari och är den första i raden av singlar som skall släppas under våren 2018.

Tidigare har vi sett Rebecca Laakso både i TV4:s tävling Småstjärnorna, Super Trupers och Sveriges Televisions TV-program Lilla Melodifestivalen 2003 då hon som tio-åring vann med gruppen Honeypies och låten Stoppa Mig. Hon blev redan då uppmärksammad för sin unika, souliga röst, och fick de följande åren jobba med de främsta inom musikbranschen genom utlandsturnéer och albumsläpp. Tyvärr blev hon liksom många barnstjärnor på grund av skolgång tvungen att ta ett långt avbrott från den intensiva musikbranschen.

Nu gör hon som 25-åring comeback med den nyskrivna singeln Touching My Soul, den första i raden av singlar som skall släppas under våren 2018 på indielabeln Do Music Records. Låten handlar om pånyttfödelse, insikt och framtidstro. Ett fullängdsalbum med 15 spår, med albumtiteln Touching My Soul, släpps i september 2018, och bjuder på gästinhopp av artister som t ex Papa Dee och Henry Bowers.

Sagt om Rebecca:

”Vocally incredible! Wow! Soulful and lyrically composed to really expose Rebecca’s emotional and expressive tones. Stunning!” – Andrew Collins, Scandinavian Soul

För mer information om Rebecca Laakso: http://www.rebeccalaakso.com

För intervjuer: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com
För andra frågor: Daniel Lantz på Do Music Records Tel: 0736754414 eller domusicrecords@gmail.com

Anette Ståhl

Enmusa Music

Från Stockholm, Uppland

Medlem sedan 2010-07-12

Musik och PR bolaget med inriktning på service till
nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv och turné aktuella artister. Vi jo... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng