Joe Formgren, tidningsutgivare och kommunikationsutvecklare på Precis gick igenom de grundläggande punkterna, gav praktiska råd och delade med sig av faktiska erfarenheter och lät deltagarna formulera sina egna nyheter i övningsmoment. Avslutningsvis publicerades nyheter skarpt på nyhetstjänsten SvenskPress.se.

– Det har varit många bra frågor och diskussioner under förmiddagen, berättar Sofia Fröjdman som arbetar med PR på Precis Reklam. Vi får hoppas på många intressanta och kvalitativa pressreleaser från deltagarna i framtiden!

Kommunikationsbyrån Precis håller både öppna och företagsanpassade miniutbildningar för företag och organisationer som vill förstärka sin kompetens inom marknadskommunikation.

– Både vd, marknadschef, marknadsassistent, informatörer eller styrelsemedlemmar har nytta av att öka kunskapen och inse vikten av en stark kommunikationsplan, hälsar Joe. Framtiden tillhör de företag som blir lika bra på att kommunicera som de är på att producera och leverera. Därför är kommunikation inte bara en ledningsfråga - det är en styrelsefråga.

För mer information om Precis utbildningsprogram i marknadsföring se:
http://www.precisreklam.se/page.php?id=27

Några röster från utbildningen:

"Jag tycker hela upplägget av förmiddag var bra, komprimerat men lagomt. Lättare att ta in en halvdags info än ”korvstoppning” under en hel dag"
Viktoria Sahlsten, Bilmetro AB

"Bra innehåll och upplägg på utbildningen. Bäst var att "tolka" varandras nyheter."
Lars Eldh, AB Early Blue

"Vilken tur att jag kom med på den här minikursen tänkte jag när jag cyklade tillbaka till jobbet"
Hans Ekström, Vietnam abc AB

"Stort tack för en inspirerande förmiddag! Nu ska bara informationen landa så jag kan gå från tanke till handling"
Jannica Pålman, Bailine

_____

Om Precis Reklam: Kommunikationsbyrån som er externa marknadsavdelning

I ett samarbete med Precis kan ni utveckla er verksamhet genom rådgivning, utbildning, produktion och service gällande både god grafisk design och strategisk kommunikation.
Genom att kvalitetssäkra er marknadskommunikation gör ni fler och bättre affärer samt ökar värdet på er verksamhet.
Precis har verktyg och metoder för effektiv kommunikation genom reklam, webb, PR och media.

För mer information se:
http://www.precisreklam.se