Pistvakt trion, Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel kommer till Kajskjul 8 i höst med 9 nya föreställningar med premiär den 29 november och för första gången på 18 år är det klart att trion går in i studion för att spela in flertalet nya låtar som släpps hösten 2018! Sagan om de tre Bröderna Marklund har aldrig slutat att växa och det slipas på nya texter och låtar i uthuset i Svartlien!

Tre av landets mest erkända skådespelare, iklädde sig för 22 år sedan, på Pistolteatern i Stockholm för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder. Efter stor succé på teaterscenen, blev Pistvakt en TV-serie, som idag nått en nästan makalös kultstatus. TV-serien blev 2005 även långfilm, som blev det årets mest sedda svenska långfilm. 2001 kom även deras första skiva ”Gaj & Partaj”, som lade grunden till hundratals shower och konserter över hela landet. Intresset för Pistvakt har senaste åren ökat ”lavinartat” (ursäkt fjäll-vitsen) och har nått en publik som spänner sig från barnsben till gråskägg. Skivan streamas idag över 7000 gånger per dag på Spotify!

Till vintern återkommer dessa otroligt populära bröder för 9 efterlängtade kvällar med en fantastisk ”Pjäxträff” på Kajskjul 8, då de kommer framföra alla sina nya och gamla hits! Med sig har dom sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Spänn på er danspjäxorna och gör er redo för ett pärskans Gaj & Partaj!

-Kajskjul 8 i Gbg är och har alltid varit ett favoritställe för mig, ser fram emot att få dansa och sjunga ännu en gång på denna fina krogscen. Ska börja skida ner efter midsommar, det är ju en bit från svartlien, säger Tomas Norström (Olle)

Biljetterna till ”Fjöl av!” släpps den 28 maj via http://www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se, Spelas exklusivt på Kajskjul 8 i Göteborg. Speldatum: 29, 30 november samt 1, 6, 7, 8, 13, 14 och 15 december 2018.

Om Kajskjul 8: Är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.
Läs mer via http://www.kajskjul8.se

Pressbilder samt ytterligare info se http://www.werecki.com

KAJSKJUL 8

Pressansvarig:
Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki promotion company – http://www.werecki.com