Hösten 2012 påbörjades arbetet att bygga om återvinningscentralen i Gävle. Under vintern togs den gamla centralen bort och till sommaren kommer den nya att finnas på plats.
– Samarbetet har fungerat jättebra, säger AnnaCarin Söderhielm, intern samordnare på Gästrike Återvinnare. Pierre har arbetat smidigt och lösningsorienterat. Om allting följer beräkningarna kommer den första delen av rampen att vara klar i maj.

Byggnationen kommer sedan att fortsätta och i mitten av sommaren kommer återvinningscentralen att kunna ta emot avfall på båda sidor av rampen.
– Vi är stolta över uppdraget och hoppas verkligen att Gävleborna ska bli glada att slippa de långa bilköerna som tidigare uppstod, berättar platschef Reine Persson från Pierre Entreprenad.


För mer information kontakta:

Reine Persson 070-710 68 21
info@pierre.se
http://www.pierre.se

Fakta om Pierre Entreprenad AB:
Pierre Bygg grundades 1959 av Claes Pierre. Med byggverksamhet som bas har företaget under åren vuxit och utvecklats till den industriella och specialiserade servicepartner man är idag. Pierre Byggs tjänster omfattar bygg & anläggning, betonghåltagning, betongrenovering, takarbeten, plåtarbeten, pålning & grundförstärkning, rivningsarbeten, epoxinjektering, industrigolv, kolfiberförstärkning och styrd horisontell borrning. Företaget har idag ca 70 anställda och omsätter ca 100 MSEK. Vår främsta målsättning är att fortsätta påverkas, förändras och utvecklas utifrån våra kunders ökande krav.