Programmet är delvis ändrat då Jesper Ek tyvärr var tvungen att utgå av personliga skäl. Vi är både stolta och glada att med mycket kort varsel lyckats få Peppe Ekmark med föreläsningen ”Så skapar du ett bättre arbetsklimat & mindre konflikter” till BOKADEROs Ledarskapsdag. Peppe utgår från sin kursgård i Toscana och har uppdrag över hela världen. Han passar utmärkt för denna dag med sin föreläsning som handlar om hur man skapar resultat både hos sig själv och hos företag, i medgång och motgång.

Nytt program:
• Peppe Ekmark
Så skapar du ett bättre arbetsklimat och mindre konflikter
• Pernilla Gravenfors Om att leda i motvind och att hitta drivkraften i vinden
• Oskar Sergel Vinsten med god kommunikation

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap, bl.a som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen. På endast fyra månader lyckades Peppe få tidningen Metro’s säljkår att gå från 27:de och sista plats till andra plats på listan av Sveriges bästa säljkårer i mediebranschen. Han har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen. Dessa lärdomar vill han gärna dela med sig av.

 

BOKADERO vill med den här dagen sätta starten för kommande nätverksträffar i Sandviken, och i Gävle.
BOKADERO Arena är för dig som vill få fler engagerade medarbetare och för dig som vill etablera nya affärsrelationer genom företagsnätverkande på våra event.

Ta chansen nu att anmäla dig till den här kanondagen med Networking och föreläsningar om ledarskap på Folkets Hus i Sandviken den 19 oktober.

Anmäl senast 14 oktober via den här länken:
https://www.event.bokadero.se/sandviken-ledarskapsdag/signup

eller via hemsidan http://www.bokadero.se

Vid frågor och sen anmälan, kontakta AnnaCarina Alfsdotter, 0739299209 eller annacarina@bokadero.se