Gefle IF vill genom lek, träning och utbildning utveckla fotbollsspelare såväl till den egna A-lagsverksamheten som till goda medborgare i samhället. Föreningen är en viktig pusselbit i samhället och bidrar till att skapa förutsättningar för alla barn att bo och leva i en trygg miljö.

Förutom den dagliga verksamheten, med 1000 barn och ungdomar, skapar föreningen flera andra aktiviteter för att #geflermöjligheter till den meningsfulla fritid som fotboll ger. En av de aktiviteterna är att i samarbete med Fastighetssnabben anordna en dag på påsklovet dit Gävles barn och unga bjuds in till en dag på Gavlevallen med fotboll, lek och fika tillsammans med föreningens A-lagsspelare.

- Fotbollsplanen är en unik mötesplats och att vi kan bidra till att barn och ungdomar får chansen att mötas och lära känna varandra under ett lov känns viktigt och är att ansvar vi gärna tar som förening, säger Pär Lagerström, klubbdirektör i Gefle IF Fotboll.

- GIF gör ett stort och viktigt arbete kring detta. Det här är integration på riktigt. Inte bara en pappersprodukt. Det stämmer helt med våra värderingar och hur vi vill jobba. Därför valde vi att medverka i detta, säger Malin Gustafsson på Fastighetssnabben.

När Gefle IF och Fastighetssnabben anordnade samma aktivitet på sportlovet 2016 kom cirka 200 barn.

- Det är kul att att se att våra partners och i detta fall Fastighetssnabben vill utveckla samarbetet med Gefle IF. Fotboll är en fantastiska möjlighet att göra konkreta projekt som det här, säger Pär Lagerström. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi, tillsammans med kreativa partners, kan hitta på i framtiden.

När: Tisdagen den 11 april

Tid: 13:00 till 15:00.

Plats: Gavlevallen, Gävle.

Kontakt: Pernilla Olsson, Gefle IF, 070 938 78 60 pernilla.olsson@geflefotboll.com,

Malin Gustafsson, verksamhetschef Fastighetssnabben, 010-130 86 07 malin.gustafsson@fastighetssnabben.se.

Gefle IF Fotboll bedriver fotboll på elit- och breddnivå. Elit och bredd ska komplettera varandra och alla som vill ska kunna vara med på något sätt. Gefle IF ska låta varje barn spela fotboll efter sina villkor. Vi ska låta barnen ha roligt med sin fotboll.

För mer information om Gefle IF och vår verksamhet se:
http://www.gefleiffotboll.se

Biljetter till våra matcher kan du enkelt köpa här:
http://event.webbiljett.se/geflefotboll