– Vi utför flyttstädning i alla kommuner i Stockholms län som Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker, berättar verksamhetsansvarige Nicklas Larsson.

Goda omdömen och kompetent personal
Flyttstädtjänster kan enkelt bokas dygnet runt. Med kompetent personal tillhandahåller vi tjänster och kvalitet som tillfredsställer nöjda kunder vilket ger goda omdömen. Det säkerställer att du får en tillfredsställande flyttstädtjänst. Våra medarbetare arbetar med målet att leverera kvalitet, oavsett om det gäller flyttstädning eller vanlig städning.

Jämför kvalitet och pris
Svensk Flyttstäd står till din tjänst dygnet runt och vi ger svar och offert  direkt på vår hemsida. Upplever du att du behöver hjälp och avlastning under flytten? Få inte panik, vi hjälper dig! Vi är städföretaget för dig med hög kvalitet, bra pris, miljövänliga rengöringsprodukter samt garanti.

Nöjd-kund-garanti
Så vill du ha hjälp av en bra städfirma som utför er flyttstädning till ett rätt och mycket rimligt pris så har du kommit rätt. Vi är specialiserade på att tillhandahålla städtjänster av hög kvalitet till mycket attraktiva priser. Vi har lång erfarenhet och duktig personal. Välj oss med förtroende om du vill slippa städa själv. Hos oss får du prisvärd service tillsammans med en generös Nöjd-Kund-Garanti på 14 dagar.

Alla svenska städer
Vi utför flyttstädningar i hela Sverige, se övriga orter i landet här https://u.to/bv5_HA 

Så tveka inte att jämföra pris och garantier direkt på vår hemsida här:
https://svenskflyttstad.se/prisboka-flyttstadning

PS. Vill ni ha hjälp och offert med både flytthjälp och flyttstädning så skall ni vända er till Carinas städ https://carinastäd.se


Artikeln är publicerad för Hem & Bostad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt skicka pressreleaser till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till presstjanst.se i samarbete med nyhetsbyrån svenskpress.se.