Ockelbo Ungdomsgala är en uppskattad årlig tradition i samverkan mellan föreningslivet, företag och kommunen där man prisar ortens fantastiska ungdomar. Ockelbo Boats som även i år representerades av Joe Formgren och Mikael Olsson delade ut priset Årets Idrottstjej till duktiga hockeyspelaren Tilde Byström som spelar i både tjej- och kilag i Ockelbo.

– Vi som representerar Ockelbo Boats är både glada och stolta över att i kväll få dela ut priset till årets idrottstjej i Ockelbo, sade Joe och framförde en hälsning från bolagets ledning:

"”Hej och tack för inbjudan till årets Ockelbogala.

Jag har tyvärr inte möjlighet att medverka personligen denna gång men skulle ändå vilja framföra mina gratulationer till alla pristagare ikväll och samtidigt säga att det känns hedrande att få vara en del av ett varumärke som är så starkt knutet till orten Ockelbo.

När jag fick frågan om det här uppdraget som VD för Ockelbo Boats gjorde jag en del undersökningar och fascinerades över historiken och företagsandan som funnits genom tiderna och fortfarande lever i Ockelbo och omnejd. Såg också flera inlägg från er gala i olika sociala medier.
På den korta tid som jag varit på plats så har jag träffat många kunder, leverantörer och partners som har personliga minnen och erfarenheter från Ockelbo produkter och inte minst båtarna. Många känner glädje och stolthet över att varumärket nu utvecklats och lever vidare och vi når fler och fler nya kunder som är stolta över sina Ockelbo båtar. En del av ett kulturarv som vi är stolta och glada över att förvalta.

Jag hoppas att jag får möjlighet att träffa många av er redan i vår och sommar i Ockelbo.
Mina varmaste gratulationer till pristagarna!
Hoppas att ni får en toppenkväll!

Med vänlig hälsning
Thomas Jansson
VD
Ockelbo Aluminiumbåtar "


Artikeln kommer att uppdateras med mer information.

Mer info om ockelbo Boats
https://www.ockelboboats.se
samt http://ockelbo-collection.se