Nytt samarbete mellan Nyföretagarcentrum Gästrikland och Microsoft hjälper företag att anpassa sig till en snabbt förändrad omvärld

Genom samarbete med Microsoft kan Nyföretagarcentrum Gästrikland erbjuda alla företagare i landskapet en kostnadsfri möjlighet att ta del av inspiration och kunskap för att stärka företaget och säkra dess överlevnad i samband med pandemins ekonomiska svallvågor. Genom utbildningarna rustas företagaren och företaget för en förflyttning och omställning mot en hållbar framtid.

Genom att delta i utbildningarna stärker företagets sitt digitala arbete, vilket möjliggör för fler företag att kunna nå ut till potentiella kunder på en allt större marknad.

Utbildningarna är webbaserade och riktar sig till alla som driver företag oavsett storlek och bransch. Målet är att ge idéer och konkreta tips som man som företagare kan ta med sig i sitt fortsatta utvecklingsarbete både på kort och lång sikt.

Webbseminarierna är kostnadsfria

Citat från Microsoft

Microsoft är stolta över att samarbeta med Nyföretagarcentrum Gästrikland i arbetet med att inspirerar och utbilda lokala företag i hur man kommer igång med en digital omställning”, säger Therese Treutiger, vice vd på Microsoft Sverige. ”The Microsoft Community Empowerment Fund är en viktig del i vårt arbete med lokalsamhället för att bland annat skapa nya möjligheter för individer och företag. ”

Frågor besvaras av

Ann-Christin Käll

Verksamhetschef NyföretagarCentrum Gästrikland

Tel 070-6205975

 

------------------------------------------------------------------------------------

Anna Idell

CFANYTT

www.cfanytt.se

 

#cfanytt #svenskpress