Alla BarKings drinkmixar är svensktillverkade och framställs i Gävle där de säljs dels till privatpersoner, krogar och grossister. Nyligen har BarKing startat upp en nyhet, drickfärdiga alkoholfria drinkmixar som saluförs via dagligvarubutiker eller hemsida. Den 28 oktober var dom första drinkmixarna på plats i butikshyllorna.

Enligt BarKings ägare Magnus Susi har responsen varit väldigt positiv. 
– De drickfärdiga alkoholfria drinkmixarna är bra att ha hemma om man har en bjudning. Om någon kör bil eller om man vill ha en alkoholfri drink så är det bara att hälla upp i ett glas och bjuda, menar Magnus Susi. Sedan så går det givetvis bra att tillsätta Rom i drinken till de som vill ha drinkar med alkohol i.

Utbudet av BarKings drinkmixar är stort - allt från mixar baserat på kända drinkar så som San Fransisco, Mojito och Piña Colada till andra goda smaker som Jordgubb, Vattenmelon och Passionsfrukt. 

Utöver drinkmixar säljer BarKing AB ett flertal olika typer av drycker så som Godisshots, Läskkoncentrat, ChaiTe och ChiliChoklad syrups till varma drinkar . Hela deras sortiment finns på deras nyligen uppdaterade hemsida där man även kan hitta recept på goda drinktips:  http://www.barking.se.

Fakta:
BarKing AB startade våren 1993, då var affärsiden att tillverka Godisshots till Resturanger och Barer. Idag, ett antal år senare, så är affärsiden att tillverka många olika typer av drycker såsom Drinkmixar, Godisshots, Lime och Citronjuicer, Läskkoncentrat till sodamaskiner, Isteer, Kaffesyrups mm.

Produkterna marknadsföres under varumärkena BarKing och Soda Master.
Vi har kontakt med butiker, grossister och restauranger genom egna säljare.
Vi arbetar aktivt för det naturliga kretsloppet, genom att återvinna och återanvända. Vi följer myndigheters fastlagda miljökrav.
BarKing har som ambition att serva våra kunder med en flexibel och serviceinriktad organisation.

Sökord: Drinkmixar, drinkar, shots, blanda drinkar, shotmixar, likörextrakt, sourmixer, drinksyrup, drinktips