Ralph Brodin

NyföretagarCentrum erbjuder nya företagare mentorer med erfarenhet

17/11, 2018 kl. 23:59

NyföretagarCentrum Gästrikland hjälper nya entreprenörer att starta eget för att förverkliga sina drömmar och idéer. De gör det med hjälp av samarbetspartners, som finansierar, och frivilliga som ställer upp som mentorer och rådgivare.

  • Ann-Christin Käll

En av dem är Ralph Brodin, en av ledamöterna i Nyföretagarcentrums styrelse. Den 14 september hade styrelsen möte där verksamheten för 2019 diskuterades.
Vi passade på att fråga Ralph varför han engagerat sig i verksamheten.
- Det är ett inspirerande uppdrag och jag är inne på mitt andra år nu, säger Ralph Brodin. Jag är dessutom en riktig “föreningsräv” som under åren engagerat mig i Företagarna och företagarföreningarna i Gävle.
Ralph anser att nätverksbyggande är viktigt för företagaren både vid starten, som stöd under uppbyggnaden och i det fortsatta arbetet med företaget.
Ralph har en gedigen bakgrund under hela 36 år inom detalj- och grossistbranschen. På NyföretagarCentrum är man glada att han och andra engagerar sig i verksamheten.
– Självklart önskar vi att fler kan tänka sig att hjälpa till med sina kunskaper och erfarenheter, säger Ann-Christin Käll, verksamhetsansvarig. Vi behöver naturligtvis även fler samarbetspartners och jag uppmanar alla som känner att de kan göra en insats att höra av sig till mig.

Mer info: https://www.nyforetagarcentrum.se/gastrikland/

Ann-Christin Käll

Ann-Christin Käll

NyföretagarCentrum Gästrikland

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-02-24

Nyföretagarcentrum Gästrikland ger dig, som funderar på eller redan har startat ett företag, kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer