Annenor Education & Travel har två huvudinriktningar i sitt företag - utbildningar för grupputveckling för företag och Marockoresor för privatpersoner. Deras specialitet är att paketera en produkt för svenska företag. De kombinerar utbildning och teamdagar genom att resa till Marocko. Företaget drivs av äkta makarna Annelie Norman och Youssef Lakhdar, där Annelie står för utbildningsdelen och Youssef står för resedelen.

– Min man arbetar för att våra kunder ska få ut det bästa med sina resor. Han är flexibel och anpassar resorna efter kundernas önskningar och behov. Just nu är han i Marocko och har ordnat flera lokala samarbetspartners där. När det kommer till min del i företaget så brinner jag för utbildning. Jag får inspiration från människor i en bra och positiv arbetsmiljö, berättar Annelie.

Företaget erbjuder utbildningar i Gävle och resor till Marocko. Utbildningarna i Gävle riktar in sig mer till företag och organisationer medan resorna riktar in sig mer på privatpersoner.
– Det vårt företag erbjuder är unikt i Sverige! Vi tar det bästa från utbildningarna med till resan till Marocko. Att vi nu dragit igång känns helt fantastiskt, berättar Annelie.

Annelie ser positivt på framtiden och känner sig fokuserad och målmedveten.
– Det känns inspirerande! berättar hon.

Annenor Education & Travel erbjuder utbildningar med resor för privatpersoner och utbildningar för grupputvecklingar för företag. Annenor ger företag en god investering i personalen som med kort payofftid ger besparingar i minskad sjukfrånvaro och minskad personalomsättning. Personalen får ökad närvaro och blir mer effektiva.

För att läsa mer om företaget och deras verksamhet, gå in på:
http://www.annenoreducation.se/