Genom radiostyrning av den stora golvslipmaskinen gör det arbetet avsevärt enklare och ger längre slipningstid per dag. Arbetet blir också mer effektivt eftersom dammsugare kan tömmas och kablar hanteras med maskinen i radiostyrt läge. En annan fördel är att maskinen är enkel och bekväm att transportera, lasta och lasta av, tack vare den inbyggda batteridriften.

- Just nu slipar vi en betongplatta i Skutskär, som grovgjöts med vibrobalk, berättar Fredrik. Resultatet blir enormt, dessutom behövde vi inte stålslipa plattan enligt traditionell metod och får därigenom ett bättre golv, till ett lägre pris.
Med den här maskinen kan vi nu utföra HTC Superfloor™ som enkelt förklarat är ett slipat och polerat betonggolv, men man skulle också kunna kalla det för en förädling som tar fram betongens naturliga skönhet och styrka.

Den jämna ytan, livslängden, de ekonomiska fördelarna och den vackra högglanspolerade ytan är kännetecknande för HTC Superfloor™. Dessa egenskaper gör Superfloor idealiskt för både industrilokaler och offentliga miljöer.

För mer information eller en demonstration kontakta

Fredrik Pierre 070-7106820
fredrik.pierre@pierre.se
http://www.pierre.se

Fakta om Pierre Entreprenad AB:
Pierre Bygg grundades 1959 av Claes Pierre i Gävle. Med byggverksamhet som bas har företaget under åren vuxit och utvecklats till den industriella och specialiserade servicepartner man är idag. Företaget har idag ca 50 anställda och omsätter ca 60 MSEK. Vår främsta målsättning är att fortsätta påverkas, förändras och utvecklas utifrån våra kunders ökande krav.

Mer mer information om HTC Professional Floor Systems:
http://www.htc-floorsystems.com/en.aspx?sc_lang=sv-SE

• Publicera era nyheter i samarbete med:
http://www.svenskpresstjanst.se