Det var fem stycken silverfärgade Toyota Corolla kombi som beställdes i mitten på Juni och hämtades ut den 4 augusti.
– Fantastiskt kul när vi kan göra den här typen av affärer med duktiga företagare i regionen, säger Alexander Larsson​ på på Bilinorr, Toyota Gävle. De har dessutom beställt tre stycken Toyota RAV4 som kommer att levereras i slutet av september.

– Vi på NextStore har valt Toyota till våra anställda som kör väldigt många mil runt om i Sverige. Kvalitén på bilarna och den goda relationen med Toyotas säljare gör att vi känner oss trygga både på vägarna och med servicen på daglig basis, hälsar Johan Lindström på NextStore.

Bilden är tagen i Bilinorr/Toyota Gävles lokaler när Nexstore AB hämtade ut 5 av sina 8 beställda bilar.
Personerna på bilden från vänster: Rickard Molin, Johan Lindström, Kryddan, Christian Nygren, Jimmy Dåverklo och Hans Johansson.


Välkommen till oss på Toyota i Gävle
Du hittar oss i Hemlingby köpcentrum på Ingenjörsgatan. Toyota Gävle är en fullserviceanläggning med försäljning och service av både nya och begagnade bilar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta rätt tjänstebil eller privatleasing.
Toyota gävle är en del av Bilinorr-koncernen med anläggningar i Gävle, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och nu även Örnsköldsvik.
Vi ser fram mot att hjälpa dig till ett bekvämt bilägande.
Välkommen på provkörning!
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle