Denna underbara klassiska musikal underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia i regi av Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan. Nu är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy.

Nypremiär blir det fredag den 1 mars på Lorensbergsteatern och spelas fram till den 5 maj på Lorensbergsteatern i Göteborg.

Biljetterna till Göteborg, Lorensbergsteatern är släppta via http://www.lorensbergsteatern.se

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Miss Hannigan: Nanne Grönvall

Mr Warbucks: Thomas Järvheden
Annie: Lily Wahlsteen samt Ella Andersson Bessman

Grace Farrell: Anna Sahlene

Rooster Hannigan: Kalle Rydberg

Lilly: Nina Pressing

President Roosevelt:
Fredrik Dolk

Regi: Eva Rydberg
Koreografi: Siân Playsted

Producent: Julius Malmström
Samt stor ensemble och orkester

Läs mer på http://www.anniethemusical.se

Pressbilder, föreställningsbilder samt ytterligare info se: http://www.werecki.com

Presskontakt:
Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com