Det håller på att bli mer accepterat för killar och män att vårda sitt utseende. De senaste åren har det vuxit fram en ny marknad inom skönhetsvärlden som riktar sig till män. Idag poppar det allt oftare upp många nya varumärken och produkter för ansikts-, skäggvård och rakning.

 

Som tur är för den som vill testa på nya skäggvårdsprodukter, rakborstar eller rakblad har det på marknaden även vuxit fram så kallade ”bäst i test” hemsidor. Detta är sajter vars huvudsakliga affärsidé att testa och jämföra olika produkter på marknaden med varandra för att därefter ranka dem efter en stor mängd data och information som bäst-i-test sidan samlat in.

 

“Den snabbartade utvecklingen av produkter för män bidrar till att det idag är lättare än någonsin tidigare för männen att vårda sitt yttre. Det hade inte på samma sätt varit möjligt för männen att exempelvis skapa olika skäggstilar. Nackdelen med det snabbväxande produktutbudet är således att det är svårt att hitta rätt i produktdjungeln. Modesto.se syftar till att göra det lättare för männen att få en överblick över utbudet på marknaden så att de själva kan välja de produkter som passar dem bäst,” säger pressansvarig hos Modesto.se

 

Att använda sig av en bäst-i-test sajt kan spara konsumenter både tid och pengar, då de själva slipper lägga ned mödan på att hitta olika hemsidor som säljer produkterna. Läsare på Modesto.se kan utöver produktjämförelser även dra nytta av prisjämförelser vilket kan hjälpa dem att spara pengar.