Per Dahlman kommer att presentera ett antal tydliga tankesätt och metoder, som kan leda till en positiv förändring med minskad stress och ökad frihet i livet. UppLevNu är Per Dahlmans företag, som bedriver sin verksamhet med syfte att hjälpa människor till ett bättre liv. Det kan gälla kopplingar till arbetslivet, privatlivet, fritiden, relationer, egna beteenden, eget mående och allt annat som ingår i livet. Detta sker med hjälp av livscoaching och coachande samtal vid privata träffar eller ibland via telefon.
- Jag skräddarsyr livscoachingen utifrån människors unika livssituation både när det gäller innehåll och i tiden, säger Per Dahlman. Jag håller även föreläsningar, workshops och kurser inom personlig utveckling där jag inspirerar och föder frön till att se livet och sammanhang i nya perspektiv för att få ut mer av livet.
I sina tidigare yrkesroller som projektledare och chef har Per Dahlman över 20 års erfarenhet av att möta människor.
- Jag har lätt för att sätta mig in i andra människors livssituation och har en stark drivkraft att hjälpa, säger Per Dahlman.
Han har gått ett flertal utbildningar inom personlig utveckling. Till exempel blev han 2009 Certifierad Livscoach.
- Jag arbetar enligt de etiska normer och riktlinjer som ICF (International Coach Federation) använder sig av, säger Per Dahlman.
På Söders Källa arbetar Anette Svedinger och hennes personal för att hjälpa oss att må bättre, både fysiskt och fysiskt.
- Våra föreläsningar hoppas vi ska bli avgörande för att människor ska förstå att det går att förändra sin livssituation på ett naturligt sätt, säger Anette Svedinger.
Söders Källa erbjuder även middagspaket inklusive entréavgift till föredraget. Men alla är välkomna!

Mer info: http://upplevnu.se/