Inget eget webhotell behövs utan er sida ligger på en gemensam kärna som hela tiden uppdateras för bästa möjliga funktionalitet. Webhosting, utveckling, support och service ingår.
Kostnadsfria miniutbildningar garanterar att ni alltid kan ha personal som förstår och kan hjälpa till att administrera hemsidan genom det lättadministrerade systemet.

Fredag den 29 oktober kl. 10.00 håller vi en timmes miniutbildning online av Joe Formgren som genom sina bolag och svenskwebbservice.se varit med och utvecklat tjänsten. Länk till genomgången får ni via e-post senast en timme innan evenemanget.

Hemsideslösningen, eller rättare sagt kommunikationsplattformen, ligger på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med bl.a. Intranät, Digital signage, E-handel och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt.

Länk till anmälan här:
https://foretagsbladet.se/events/view/miniutbildning-online-i-publiceringssystemet-yodo-cms
Begränsat antal.

För mer information om Yodo se: https://yodo.se
Flera hemsidor publicerade i Yodo: https://yodo.se/referenser

Har ni tröttnat på er gamla och krångliga hemsida och vill veta mer om Sveriges enklaste och smartaste publiceringssystem för hemsidor?
Kontakta
Joe Formgren
070-679 79 00
eller via
https://svenskwebbservice.se/contact