Gävlesonen Micke Darmell är idag en av Sveriges ledande talare inom möteskultur och kommunikation och ser fram emot att få hålla en föreläsning i hemtrakterna.
- Om man anger ”micke” som promocode vid anmälan till följande event får man upp en vip-biljett som är gratis att anmäla sig via länken nedan, hälsar Micke.

Datum: 6/12, Tid: 07:00, t.o.m. kl. 09:00

I alla organisationer, oavsett bransch, har de flesta för mycket att göra. Den ständiga nåbarheten stressar och multitasking är idag mer ett normaltillstånd.

Enligt Microsoft så arbetar vi 47 min mer per dag när vi arbetar hemifrån än innan pandemin. Allt fler vittnar om att dåliga interna möten är tidstjuvar, att de håller på att få en mail-infarkt och att nya digitala plattformar tar allt mer tid från den enskildes arbetsuppgifter. Arbete och fritid flyter samman, ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar.

Vad sägs om en tankeställare över vårt förhållningssätt till tid - Har vi gott om tid eller ont om tid? Går tiden fort eller långsamt?

Micke Darmells föreläsning handlar om att bli medveten om tiden och hur vi använder den. Vi får en chans att reflektera kring det som skapar värde, vad det egentligen är som ger mer av lycka och hälsa.

Vi får med oss:

  • vilja och kunskap till förändring
  • nya tankar och reflektioner om eget ansvar
  • enkla, tydliga och konkreta verktyg för egna förändringar

Anmäl dig via länken här
https://www.event.bokadero.se/sandviken-micke-darmell/signup