Sagt och gjort, Hasan och Sahip blev kompanjoner och projektet startade. Redan från början hade de klart för sig att man ville fortsätta med konceptet sportbar och den förläggs till källarplanet. I gatuplanet blir det som på "gamla" Mezopotamya med vacker inredning och öppen kolgrill kompletterat med steak-house-rätter!
- Vi breddar menyn i gatuplanet och vill erbjuda Gävleborna en exklusiv miljö utan att det "kostar skjortan", säger Hasan Tercan. Hit skall man kunna gå med familjen eller kompisarna för att umgås och njuta av god mat.
I källarplanet är det samma stil på inredningen, men att det blir en sportbar förstår man när man ser alla TV-apparater.
- Här är det också tänkt att vi skall kunna ha artister ibland eller hyra ut för firmafester eller kompisfester, säger Hasan Tercan. Menyn blir typisk sportbar med hamburgare, ribs, caesarsallad, pasta etc.
Smygpremiären är redan avklarad i alla stillhet, utan andra gäster än de som kom spontant.
- Vi kommer att ordna en riktig invigning senare, men vill ge personalen lite tid att bli intrimmad, säger Hasan Tercan. Det här stället är ju lite större än det gamla!