För första gången beger sig Tobbe Larsson tillsammans med Mads Hendeliowitz ut på en en gemensam "Masterclass - Workshop” miniturné runt om i landet. Båda har en gedigen kunskap om att träna med häst och ponny. Tillsammans delar med sig av all sin erfarenhet genom åren och framträder med sina hästar. I sommar återkommer även Tobbe Larssons populära ”Open Home Training”.

Turnéplan:
30 april - Södertälje, Södertälje Ridklubb. (Masterclass & Workshop, Tobbe, Mads)
1 maj - Enköping, Enköpings Ridklubb. (Masterclass & Workshop, Tobbe, Mads)
4 maj - Ypäjän Hevosopisto, Finland. (Med Tobbe Larsson och hans hästar)
12 maj - Billdal, Billdals Ridklubb. (Masterclass & Workshop, Tobbe, Mads)
30 juni - Ystad, Ridhuset Sjörup Prästgård (Tobbe Larsson Open Home Training)
28 juli - Ystad, Ridhuset Sjörup Prästgård (Tobbe Larsson Open Home Training)

(med reservation för eventuella ändringar) http://www.tobbelarsson.com

Biljetterna är släppta via: https://www.tickster.com/sv/events/search?q=tobbe&sort=eventstart

Framträdandet börjar med Tobbe och hans frihetshästar som visar och berättar hur han tränar och ger tydliga exempel på hur man förbättrar sin relation med sin egna häst eller ponny. Helt enkelt kommunikation med häst, en fantastisk upplevelse, oavsett om man är hästmänniska eller bara vill njuta av att få uppleva samspelet människa och häst. Att kunna ”läsa” och förstå sin häst eller ponny skapar trygghet och säkerhet. Mads Hendeliowitz håller i dressyrträning utöver det vanliga för lokala ekipage.

Mads och Tobbe delar frikostigt med sig av sina träningstips! Målet med denna "Masterclass - Workshop” är att inspirera och skapa viljan att gå hem och träna direkt efter med sin häst eller ponny med alla de bra övningar och fantastiska tips man fått under eftermiddagen.

En Masterclass - Workshop som verkligen visar att träning ska vara kul och ha bra energi. Efter uppträdandet sker signering och försäljning av merchandise. I samband med detta ges också möjlighet till fotografering. Ett givande evenemang för hela familjen!

Läs mer om Tobbe Larsson: http://www.tobbelarsson.com
Mer om Mads Hendeliowitz: http://www.segersta.com

Bastion International Group AB

Presskontakt: Rickard Werecki, tfn:0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION COMPANY http://www.werecki.com