Det här var andra året som mässan arrangerades och den vände sig till alla som ska gå på bal, fest eller som skall gifta sig . Det visade sig vara ganska många då Tempelriddarnas gamla anrika lokaler var välfyllda bägge dagarna.
– Jag är mycket nöjd, säger Annika Wiberg som arrangerade mässan med sitt bolag Marknadsskaparna. Det var många intresserade besökare, bland dem ett flertal blivande brudpar men även en del ungdomar som kollade in utbudet inför studentbalen. Det var lite pirrigt innan men med alla fantastiska samarbetspartners gick allt enligt planerna.
Trenden håller fortfarande i sig och de allra flesta som skall gifta sig lägger ner mycket tid på planeringen inför sin stora dag. Bal & Bröllopsmässan vill vara en hjälp på vägen, där besökarna fick massor av tips och inspiration av de erfarna utställarna samt en bild av de senaste trenderna inom kläder, hår, makeup, smycken och blommor.
Av utställarna slet Studio Gimlins särskilt tappert med klädbytena i kulisserna under modevisningarna samtidigt som konferencier Josefin Nordvall från Söders Under på ett betryggande sätt berättade för publiken om det som visades på catwalken.
– Mest nöjd är jag med att det kom så mycket folk till modevisningarna och att allt flöt på så bra. T.o.m så att en besökare kom fram och sa att den här modevisningen var mycket bättre än den i Stockholm i januari, avslutar Annika.

Templets festvåning och samlingslokaler i Gävle kan man hyra för minimässor, jubileum, födelsedagar, konferenser, nätverksträffar, utbildningsdagar, bröllop, fester och minimässor. Hyresgästen av den ändamålsenliga festlokalen står själv för mat, dryck och underhållning i en av Sveriges trevligaste festlokaler.

Se fler bilder och "Gilla" Templet i Gävle på:
https://www.facebook.com/mediatemplet
Templets hemsida:
http://www.mediatemplet.se