Det rådande ekonomiska läget sätter allt högre press på våra bolag och särskild handeln drabbas hård. Rejäla kostnadsökningar och ökande inflation tillsammans med sviktande kundunderlag gör det allt svårare att gå rund. Framtidsutsikterna är just nu nattsvarta och lär inte vända på kort sikt. Konsumenterna har allt mindre att röra sig med och avväger nogran vilka produkter och tjänster de köper.

Vi som smyckesföretag har märkt en 30% minskning, vilket presser bolaget. Lösningen är inte att höja priser utan att pressa kostnaderna och sänka de. Vårt nya koncept är en lågprisbutik med personliga namnhalsband & namnsmycken och fina bokstavshalsband till låga priser. Det ska vara enkelt att beställa och beställningsprocesssen har förenklats. Våra populära personliga armband med namn & gravyr finns nu även till lägre pris i alla de vanliga material som silver, guld & rostfritt stål. Likt vår huvudbutik så finns det en attraktiv dam & herr kollektion och attraktiva erbjudande.

Lösningen kommer inte kunna vara att följa med strömmen och höja priset samtidigt som kunderna bli allt färre utan att investera och skapar attraktiva erbjudade som faktisk kan sänka priset.