En vecka efter öppning och de första luncherna har gått riktigt bra tycker krögarparet, med undantaget att internet legat nere har maten serveras och förstående gäster säger sig vara mycket nöjda med smakerna. -Nu hoppas vi på att internet börjar fungera igen berättar Sofia Jansson och Leif Klövstedt som nu lämnat Gävle och restaurangen, för att i hemorten nu bedriva cateringverksamhet, lunch och festvåning.

Catering

-Vi erbjuder leverans inom hela Gävleborg, vi är mest hemma i Gävle, men har nu nästan lika långt till Söderhamn och Bollnäs. På sommaren kanske man vill ha bjudning och att kocken ska laga mat i trädgården eller man kanske vill få smörgåstårtan levererad till företaget. Varianterna är många och vi skräddarsyr efter kundens önskemål berättar Sofia. På sikt kommer hemsidan fyllas med alternativ att välja mellan, lunchmeny, bokning och annan matnyttig info likaså.

Matbolaget

Matbolaget är namnet på den nya satsningen och restaurangen ska erbjuda en bred variation av mat för de flesta tillfällen. Allt från den enklaste salladen, smörgåsen och fika till lyxiga smörgåstårtor, affärsluncher, middagar och bröllopsfester. Dagligen erbjuds bricklunch med rötterna i den svenska husmanskosten, men även smaker och inspiration från t.ex Europa, Asien och Sydamerika. -Lunchmaten har verkligen ett slags fritt spelrum där det är omväxlande att twista om bland smakerna, berättar Leif. Men ibland är man bara sugen på den där stekta strömmingen med skirat smör, pepparrotsköttet eller viltskavsgrytan med mandelpotatispuré och lingon.

Varmt välkomna önskar Sofia och Leif

Adress
Fabriksvägen 53
Norrsundet
070-308 89 78
Öppettider mån-fre 11.00-14.00