Köpare finns till företag som omsätter 5 MSEK - 100 MSEK

För dig som funderar på att sälja ditt företag och driver ett aktiebolag som har en årsomsättning från ca 5 MSEK till ca 100 MSEK kan jag berätta att jag och vi på TACTIC Företagsförmedling har flera intressenter som söker sådana företag. Gärna välskötta och lönsamma men även av olika anledningar mindre lönsamma företag kan vara intressanta.

För dig som planerar att sälja ditt företag: Så småningom kommer tiden efter COVID -19/Corona. Under tiden för Coronapandemin så är det klokt att använda tiden att inleda en förberedande process inför en försäljning av ditt företag. Att sälja ett företag tar normalt ganska lång tid att genomföra, ibland kan det ta mer än ett år från start till mål. Företaget ska analyseras, värderas och i övrigt förberedas i en första process innan det är dags att gå ut och driva ett säljarbete. De flesta erfarenheterna visar på att både ägaren och företaget tjänar på att anlita en företagsmäklare. Ring eller maila mig så bestämmer vi en tid för ett personligt möte, alternativt digitalt möte via skype/teams/zoom så får du berätta mer om ditt företag och dina tankar. Jag får berätta om vår affärsmodell på TACTIC Företagsförmedling och hur vi kan hjälpa dig att förbereda företaget för försäljning och när det känns lämpligt att genomföra en försäljningsprocess som leder fram till en lönsam företagsöverlåtelse. Du når mig på 070 - 5683052 eller bjorn.martensson@tactic.se. Se även webb: http://www.tactic.se

Jag är företagsmäklare och har ansvar för Gästrikland, Norra Uppland och Hälsingland och har kontor i Gävle på Muréngatan 14 samt även i Hudiksvall. Håstaholmen 1 och i Edsbyn, Grånäs 122.

Kom ihåg att första rådgivningstillfället alltid är kostnadsfritt! Varmt välkommen att höra av dig!