– Toyota Corolla är världens mest sålda bilmodell och finns hos oss i 3 varianter, halvkombi, kombi och samt SUV(crossover), säger Sandra Pettersson. Corolla halvkombi och Kombi finns för snabb leverans. Pris från under 300.000 och sedan har vi förmånliga privat- och företagsleasingar.

Tack vare den självladdande hybriddrivlinan kan man köra helt på el upp till 50% av tiden. Det innebär låga utsläpp vilket ger lägre fordonsskatt. Du kan dessutom välja ett helt elektriskt läge för avkopplande och utsläppsfri körning, kortare sträckor.

Corolla erbjuder en intuitiv digital upplevelse som är fullmatad med funktioner som hjälper dig att ligga steget före. Det lättanvända gränssnittet och den 10,5-tums multimediadisplayen, är lika snabba och responsiva som de är väldesignade. De logiska menyerna och den högupplösta skärmen, gör det enkelt och minimerar tiden som du tar blicken från vägen. Samtidigt får du snabbt all viktig kördata på nästa generations förardisplay på 12,3 tum.

Välkommen till oss på Toyota i Gävle så berättar vi mer
Du hittar oss i Hemlingby köpcentrum på Ingenjörsgatan. Toyota Gävle är en fullserviceanläggning med försäljning och service av både nya och begagnade bilar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta rätt tjänstebil eller privatleasing.
Toyota gävle är en del av Bilinorr-koncernen med anläggningar i Gävle, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och nu även Örnsköldsvik.
Vi ser fram mot att hjälpa dig till ett bekvämt bilägande.
Välkommen på provkörning!
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle

PS. Du vet väl om att vi även har helgöppet?