Joe Formgren, Jerry Williams och Matte Lagerwall tränade på Gävle Kraftsportklubb.

Jerry tränade i Gävle inför Läkerolen

12/11, 2013 kl. 22:32

Sveriges okrönte rockkung Jerry Williams hälsade på i Gävle Kraftsportklubbs lokaler i Kraftsportens hus, Gävle när han lördagen 9 november var ute på sin Farewell Show och gjorde ett par bejublade uppträdanden på Läkerol Arena.

Han morsade glatt på alla i gymmet och körde stenhårt tillsammans med sin turnékompis Matte Lagerwall från The Boppers. Vid 71 års ålder är han i en imponerande form och Lagerwall fick sannerligen kämpa rejält för att hänga med i svängarna.

Att Jerry gillar träning är ingen hemlighet och han har tränat med skivstång större delen av sitt liv. Att ambitionen och kunskapen är hög beror nog till stor del på att han sedan 30 år även är träningskompis med flerfaldige svenske mästaren i bodybuilding, Uffe Bengtsson. Tillsammans gav de nyligen ut boken "Det är aldrig för sent att träna" som handlar om att hålla kroppen ung långt upp i åren.

Vi är många som hoppas att han åter dyker upp på en scen, men än sak är säker - skivstången släpper han aldrig. Så det kanske är större chans att träffa honom på ett gym igen!


https://www.facebook.com/jerrywilliamsofficial

https://www.facebook.com/pages/Gävle-Kraftsportklubb/142735665786351

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng