Här finns verkligen allt - från golv till nock, från ytterdörr till friggebod, från altan till innergolv!

- Oavsett vad du behöver, så hittar du det förhoppningsvis på våra butikshyllor. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. Och om du vill, följer vi dig gärna genom hela byggprocessen, förklarar Mr. Byggråd Jan-Erik Silfverberg.

- Kanske behöver du hjälp med transport av byggvaror i rätt tid och i rätt ordning, tips om finansiering eller bara smarta byggråd? Vi har allt under ett tak: kunskap, sortiment och en vilja att hjälpa till.

Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor, och har ca 1500 anställda och 65 anläggningar i Sverige. Omsättning ska till ca 1/3 komma från större byggentreprenörer, 1/3 från mindre byggare/hantverkare och 1/3 från konsumenter.

Beijer Byggmaterial med föregångare har en lång historia med många namnkunniga ägare, eller vad sägs om:

Firma G Beijer år 1866
AB Kol & Koks år 1894
Beijerinvest AB år 1967
Beijer Byggmaterial AB år 1969
AB Electrolux år 1985
DT Group A/S år 2006

Beijer Byggmaterial ingår numera i Wolseley-koncernen, som är en ledande leverantör av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

Wolseley är bland annat världens främste distributör av värme och VVS-produkter till den professionella marknaden. Med en försäljning om
174 miljarder kr/år och ca 63 000 anställda, och med kunderna fördelade på fler än 5000 försäljningsställen i 27 länder!

Från handelsboden i 1800-talets Malmö till dagens moderna Beijerbutiker - dé du!

- Utnyttja att vi har den kunnigaste personalen i branschen! Ingen fråga är för krävande, dum eller konstig. Vi finns på plats för att du ska kunna känna trygghet i ditt byggande, avslutar Jan-Erik.

Ishockeyrutan:
Sonen Jacob snart 20 år är nu en av förgrundsmännen i Brynäs Ishockey i elitserien och målspottare i juniorlandslaget.

Jan-Erik Silfverberg 57 år är en känd och framstående Brynäs profil med sina 4 SM-guld, ett SM-silver och ett VM-silver under sin aktiva tid som hockeyspelare åren 1968 – 1982. Och allt hade sin början i Hofors Hockey Clubs A-lag, där Jan-Erik blev ordinarie vid 15 års ålder.
Jan-Erik visade sig vara mycket framgångsrik på isen, och redan säsongen 1971/72 fick Jan-Erik utmärkelsen årets svenska ishockey junior!

För mer information kontakta gärna Jan-Erik Silfverbergs Beijerteam:
Strömsbrovägen 21 803 09 Gävle
075-241 24 49
jan-erik.silfverberg@gavle.beijerbygg.se
http://www.beijerbygg.se

Foto: Beijer Byggmaterial
Text: Horst Mueller