– Med effect plus+ kan jag på ett bättre och mer effektivt sätt marknadsföra mitt företag Iconografi för att komma i kontakt med allmänheten och andra företagare, kyrkor, gallerister, organisationer etc, säger Julia Basmadjieva.

Om ”ICONOGRAFI”:
Jag heter Julia Basmadjieva – Sundin och är ikonmålare.
Jag kommer från Plovdiv , Bulgarien. Jag målar ikoner på det gamla traditionella sätt, föreläser för ikonernas värd, håller ikonmåleri kurser. Har bl.a. ställt ut mina ikoner på Mikaelgården i Valbo, Forsbacka, kyrkan, Svenska kyrkan i London, Kristine kyrkan i Falun och många andra rund om i Sverige, Bulgariska ambassaden i Stockholm, Gästrike konst 2007 – 2015, Konstmässa i Malmö och många andra.
Det är stort ära för mig att Sjömanskyrka i London, Forsbacka kyrkan samt Svenska kyrkan i London samtliga äger exemplar av mina ikoner. Det finns många privata ägare av mina ikoner i Sverige och rund om i värden, Bulgarien, Ryssland, och USA.
Kontakt:
Julia Sundin
Storgatan 5
818 41 Forsbacka
e-mail: iconografi@comhem.se; julia.sundin@comhem.se
tel:070 176 34 65 http://www.julia-icons.nu


Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se