Den 3 augusti är det dags för sommarens skrattfest ”Humor kväll i parken” på Rottneros Park i Sunne när de tre bejublade komikerna Thomas Petterson, Babben Larsson och Kjell-Åke i Myra bjuder på en helkväll med varsin avdelning stand up comedy på scenen i restaurangtältet i parken.

- Det är fantastiskt kul att kunna erbjuda den värmländska publiken två av Sveriges absolut populäraste komiker tillsammans på samma scen som hela Värmlands Kjell Åke i Myra säger producenten Peter Besterman

Babben Larsson Gotland stora stolthet firar i år 30 år som artist och skådespelare och har under åren medverkat i mängder av olika sammanhang från scen till TV. Hon har haft stora succér med sina egna föreställningar som exempelvis "Vad hände? - Ett lyckligt liv i två akter” som spelade för utsålda hus både i Stockholm och Göteborg och sedan på turné. Det senaste året har hon varit programledare för SVT - succén ”Bäst i Test” samt spelat närmare 100 föreställningar av ”Expedition Babben” där idén är att framträda på orter hon inte tidigare framtätt i.

Thomas Petersson gjorde scendebut redan 1972 i skolpjäsen ”Tusse Trumpen”. Han fick därefter sitt stora genombrott mycket tack vare sin briljanta, knivskarpa och pricksäkra ståupp-komik. Han har ofta setts i TV-program som tex ”Släng dig i brunnen”, ”Prat i kvadrat” och ”Time Out”. Thomas har även genom åren haft stora framgångar med egna farser runt om i hela landet.

Kjell Åke i Myra Bruarr kallas ”Världens populäraste Metbäcking” har under många år roat publiken i och utanför Värmland med sitt fantastiska historieberättande. För några år sedan gjorde Kjell Åke stor succé med sin egen föreställning ”Härifrån till Metbäcken” i regi av Sissela Kyle

Biljetterna släpps den 30 maj kl.10.00 via http://www.ticketmaster.se alt. Scalateatern i Karlstad eller via tfn: 054-19 00 80.

Läs mer via: http://www.besterman.nu
Pressbilder samt ytterligare info http://www.werecki.com

BESTERMAN AB

KONTAKT

Producent: Peter Besterman

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com