Nästan inget mindre eller medelstort företag klarar av detta idag. Det är där just du och din kompetens kan gör gemensam nytta med kunder och oss på Presstjänst.

Vi på Presstjänst hjälper företag och organisationer med att formulera, publicera och distribuera pressreleaser, eller pressmeddelanden som det heter på svenska.
Du som person eller ert företag kan samarbeta med oss på Presstjänst på följande sätt:
1. Sälj in behovet av pressreleaser till företag - vi på Presstjänst gör resten.
2. Sälj in behovet av pressreleaser - och gör även förslag på text och bild. Vi utbildar, coachar och publicerar.
3. Bli fullvärdig redaktör och partner - var med och bygg upp Sveriges bästa PR-tjänst.

Vi har lång publicistisk erfarenhet och direkta kanaler till journalister från Sveriges alla olika branschmedier. Vi hjälper våra kunder med texter och även rubrik och bild som göra materialet intressant för vidare kommunikation även till kunder och andra målgrupper.

Låt oss tillsammans hjälpa alla Sveriges små och mellanstora företag att bli bättre på sin mediabearbetning. På köpet så får de ju dessutom relevanta nyheter att uppdatera sina hemsidor, nyhetsbrev och sociala medier med.

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer om möjligheter och villkor?
Läs då först in dig här på https://presstjanst.se

Kontakt för vidare information https://presstjanst.se/aterforsaljare

Joe Formgren
Presstjänst
070-679 79 00

PS. Content maketing och SEO
Nu är det långt ifrån säkert att olika medier tar in alla pressreleaser. Men metoden är ändå enormt betydelsefull som s.k. content marketing. Dvs. all marknadsföring som bygger på att skapa och dela information. Tjänsten blir en betydelsefull del av verksamhetens SEO-strategi (Search Engine Optimization), och därmed även för att bygga varumärket och därmed stärka positionen på marknaden.