Med en smart SEO-lösning på er hemsida hamnar ni högt upp i de dynamiska resultaten på Google när någon söker på ord eller fraser som är relaterat till ert företag. Detta ökar er besöksstatistik och på sikt även försäljning och ni behöver inte betala en krona extra för det!

Att sökmotoroptimera er hemsida behöver inte vara svårt, det gäller bara att tänka smart. Börja med att lista ut 6-8 nyckelord som er verksamhet vill bli hittad på i sökmotorerna, detta kan t.ex. vara era tjänster eller produkter. Analysera gärna vilka sökord och fraser som folk skriver in när de söker efter er verksamhet eller konkurrenters. När du gjort detta måste du använda dina nya nyckelord på hemsidan. Skriv engagerande texter exempelvis information om era tjänster, eller gör en nyhet för er nya produkt. Glöm såklart inte att dela dessa i sociala medier också, för en extra spridning.

Sökmotorerna älskar responsiva hemsidor, se till att er hemsida fungerar lika bra i mobilen och surfplattan som på datorskärmen. Använd därför ett smart webbpuliceringsverktyg, vi rekommenderar Yodo CMS, med Yodo får ni en stark grund i er sökmotoroptimering och ni kan själva enkelt administrera in nya sökord när som helst. Tänk bara på att inte byta nyckelorden allt för ofta eftersom det tar några dagar innan sökmotorerna "snappar upp" dessa.

Det är onödigt att lägga extra pengar på betalda sökningar innan ni har en bra sökmotoroptimerad grund installerad på er hemsida. Vi på Precis Reklam erbjuder sökmotoroptimerade och responsiva hemsidor som är byggd i det smarta webbpubliceringsverktyget Yodo CMS.

Viktigt att tänka på vid sökmotoroptimering:
• Välj domännamn med omsorg, gärna något som är relevant med ert företag och branch.
• Vilka sökresultat vill ni bli hittade på? Tänk ut 6-8 nyckelord som er verksamhet vill bli hittad på i sökmotorerna.
• Använd ett smart webbpubliceringsverktyg som erbjuder responsiva hemsidor, sökmotorerna prioriterar hemsidor som fungerar lika bra i datorer som mobiler och surfplattor. Vi rekommenderar Yodo CMS.
• Skriv engagerande innehåll på din webbplats och tänk på att använda era nyckelord.
• Analysera vilka sökord och fraser som folk skriver in när de söker efter er verksamhet eller konkurrenters.
• Lägg inte en krona ur er mediaplan på t.ex. Adwords förens ni har optimerad de dynamiska sökorden på er hemsida. Bygg en bra grund för er sökmotoroptimering först.

Vill du ha hjälp med sökmotoroptimering av din hemsida eller är intresserad av en ny (sökmotoroptimerad och responsiv) hemsida i det mycket fördelaktiga webbpubliceringsverktyget Yodo CMS, kontakta Precis Reklam!

Vill du boosta din närvaro på internet ännu mer?
För att synas ännu mer på nätet är det alltid fördelaktigt att publicera nyheter med sökmotoroptimerad text. Precis Reklam erbjuder en kostnadseffektiv lösning. Läs mer om Nyhetsuppdateringar och se övrigt utbud här: http://precisreklam.se/pages/view/produkt/nyhetsuppdateringar-x-3Om Precis Kommunikation- och Reklambyrå
Vi är en strategisk kommunikation- och reklambyrå i Gävle som paketerar och kommunicerar våra uppdragsgivares varumärken, produkter och tjänster. Genom kvalitetssäkrad kommunikation gör ni fler och bättre affärer samt ökar värdet på er verksamhet.

Vi arbetar med reklam, webb, pr och media och våra tjänster är rådgivning, utbildning, produktion samt service.

Vänd er med förtroende till oss på Precis Reklam för enstaka projekt eller låt oss vara er externa marknadsavdelning.

För ytterligare information se http://www.precisreklam.se
Telefon 026-511 000
Mail info@precisreklam.se
Muréngatan 14, Gävle

Marknad: Joe Formgren 070-679 79 00
Produktion: Stefan Wennberg 070-325 166 12