Där serverades bland annat Grekens PDO olivolja samt Tzatziki och fetaoströror.
– Mycket kul att vara representerad på en sådan här tillställning med mina landsmän, hälsar Vasilios
Bland gästerna fanns bl.a. Greklands ambassadör Andreas Fryganas och ordförande från Grekiska Riksförbundet Moisis Nikolaidis och folkmusikgruppen Taximi stod för underhållningen
Tack för ert generösa bidrag med smakfulla grekiska produkter!

– Hellenes första föreningsfest blev en stor succé. Ett varmt tack alla våra samarbetspartner, bidragsgivare och sponsorer för att ni stöttar vår förening, hälsar Stefania Papadopoulou, Hellenes - Grekisk förening i Norrland, en träffplats för alla greker i Norrland.

Om Greken
Greken själv, Vasilios Chatzoudis, kom till Sverige på början av 70-talet från Grekland och hjälper idag sina söner att driva Greken - Mediterranean Food. Tidigare har han drivit en grekisk restaurang och brinner för grekisk mat. Företaget startades med visionen att dela med sig av de goda grekiska smakerna till Sverige. De första produkterna som introducerades var oliver och olivolja. Olivoljan kommer från små familjegårdar runt om i regionen Kalamata, Grekland. Olivsorten Koroneiki handplockas och pressas samma dag för att bibehålla de goda smakerna och få till den bästa kvalitén. Kalamataoliverna kommer från samma område och är handplockade från specifika gårdar.


För mer information och kontakt
Vasilios Chatzoudis
+46 (0)70-473 67 08
info@greken.nu
https://greken.nu

Försäljning Färskvarukompaniet
Ivarshyttevägen 10, 776 33 Hedemora
Kontakt:
Katarina Mårtensson 070-550 07 46 Säljare Stockholm Mälardalen
Torbjörn Ivares 070-379 96 87 Säljare Dalarna
Kenneth Eliasson 070-550 77 79 Leverans, direktförsäljning
Försäljningskontor 0225-125 50