Den 18 maj i år lanserade SeniorPorten en helt ny mötesplats på nätet: http://www.seniorporten.se - med fokus på diskussioner och aktiviteter. Det blev en rekordsnabb lansering så medlemmarna har själva fått varit med i både utveckling och utformningen av den nya sajten.

Seniorporten.se är ett webbcommunity där seniorer på 60+ kan träffa nya vänner från hela landet, uppleva spännande möten och diskutera aktuella ämnen. Blir man medlem i SeniorPorten får man inte enbart tillgång till en social mötesplats på webben, man får även ta del av de olika arrangemang och träffar som kamratklubben arrangerar. Det arrangeras kontinuerligt populära lunchträffar, resor och andra aktiviteter runt om i hela Sverige, och även utomlands. Dessutom finns möjlighet att gå på föreläsningar och föredrag där man kan lära sig nya kunskaper rörande hälsa, mat, livsstil och andra viktiga frågor.

Marie Hedlund, verksamhetsansvarig på SeniorPorten berättar om de populära lunchträffarna som arrangeras över hela Sverige.
– Under lunchträffarna träffas vi för att umgås över en trevlig lunch. Detta är mycket uppskattat av medlemmarna och vi arrangerar träffar ungefär en gång i månaden över hela landet, berättar Marie Hedlund som driver SeniorPorten. Marie fortsätter med att berätta om den fantastiska gemenskap som medlemmarna upplever.
– Det är fantastiskt att se nya vänskaper växa fram såväl på webbplatsen som under träffarna och arrangemangen. Det har även hänt att lite kärlek har växt fram mellan medlemmarna, berättar Marie.

Sedan lanseringen av seniorporten.se i maj har sidan utvecklats med ett antal nya funktioner bland annat diskussionsforum, gallerier, dagböcker och kalendarium för kommande aktiviteter. Medlemmarna har under utvecklingsperioden agerat beta-testare och därmed även medutvecklare. De har genom sitt engagemang och driv fått stå i centrum av plattformens utveckling, som utvecklats efter pensionärernas önskemål. Joe Formgren från reklambyrån Precis Reklam är en av de eldsjälar som varit med och tagit fram plattformen. Han är nöjd med den riktning SeniorPorten har tagit.
– Det här har varit ett fantastiskt roligt och inspirerande projekt att få vara med och sjösätta. Nu går vi in i nästa fas då hemsidans funktioner börjar bli färdigutvecklade, berättade Joe.
Joe beskriver den nya fasen som en marknadsföringsfas där förhoppningen är att värva och nå ut till fler medlemmar som ännu inte kommit igång och förstått hur enkelt det är att umgås på plattformen. En uttalad målsättning är att hitta ambassadörer över hela Sverige som vill anordna lokala lunchträffar och aktiviteter på sin kommun. Att vara ambassadör medför förmåner som rabatterade resor, gratis luncher och kostnadsfritt medlemskap på seniorporten.se.

I dagsläget blomstrar plattformen med ett brinnande engagemang från medlemmarna och flera möjligheter till socialt umgänge. Dessutom fortsätter de populära luncherna, resorna och träffarna över hela landet. Några arrangemang som SeniorPorten planerat inför 2018 är några kryssningar med Birka med olika teman, reseträff, hälsoresa och Gloria-Disco med alternativ dansband. Det arrangerar även en vandring på Österlen och en fjällresa. Under den närmaste tiden ska det även satsas på värvningskampanjer och tävlingar så att antalet medlemmar växer och därmed även möjligheten att hitta nya framtida vänner.

– Livet har bara börjat när man fyller 60, hälsar Marie Hedlund med ett varmt leende och fortsätter, i framtiden är förhoppningen att portalen växer och blir en naturlig del av allt fler seniorer, passionärer och pensionärers vardag i hela landet. Så både blivande ambassadörer och nya medlemmar är varmt välkomna in i värmen för att skaffa nya bekantskaper och erfarenheter!Om SeniorPorten
SeniorPorten är en kamratklubb för dig som är 60 plus och vill knyta nya bekantskaper. Som medlem hos oss får du en egen inloggning till hemsida där du kan chatta med människor över hela Sverige. Dessutom får du tillgång till en mängd funktioner bland annat en egen profilsida, diskussionsforum, dagböcker och massor av spännande artiklar gällande seniorlivet.

I medlemskapet ingår även träffar och evenemang där du möter andra seniorer. Under träffarna kan du bland annat lyssna på spännande föreläsningar, äta lunch tillsammans eller varför inte resa ihop med ett varmt gäng med glada pensionärer? På så vis får du vara med om spännande upplevelser, samtidigt som du hittar nya vänner och fördjupar vänskaperna du knyter online.
Vår förhoppning är att du ska hitta vänner oavsett var du bor, vilken tid på dygnet det är eller vad du har för bakgrund. Hos oss är alla över 60 plus välkomna!

Medlemskap
300:-/år eller 100:-/kvartalet
http://www.seniorporten.se/bli-medlem

Kontaktinformation
Marie Hedlund
Tel: 070-620 98 56
Mail: info@seniorporten.se
facebook.com/Seniorporten.se

Hemsida
http://www.seniorporten.se

SeniorPorten.se är byggd i Sveriges smartaste cms http://www.yodo.se

Bildtexter:
Medlemmar från SeniorPorten samlade på lunchträff i Gävle.
En glad Marie Hedlund, verksamhetsansvarig på SeniorPorten ser fram emot ett gott nytt 2018 för Sveriges seniorer.