Skapa interaktiva undervisningsmaterial

Med Pixelvoice kan lärare och elever använda talande bilder för att göra undervisningen mer dynamisk och lättare att förstå. Tänk dig att kunna förklara kemiexperiment, historiska händelser eller matematiska formler med både bilder och tal – perfekt för elever som lär sig visuellt och auditivt.

Exempel: Skapa talande bilder av historiska kartor och förklara viktiga händelser, eller visa upp en vetenskaplig process steg för steg med tillhörande instruktioner.

Perfekta för instruktionsmanualer och guider

Instruktioner blir ofta ännu mer effektiva när de kombinerar bild och tal. Med Pixelvoice kan företag och organisationer skapa talande bilder som enkelt förklarar hur man använder produkter, genomför specifika uppgifter eller navigerar komplexa processer. Detta är särskilt användbart för allt från tekniska guider till enklare "gör det själv"-projekt.

Exempel: Skapa en talande bildserie som steg för steg visar hur man monterar möbler, använder programvara, eller genomför underhåll på utrustning.

Skolprojekt och elevinstruktioner

Elever kan använda Pixelvoice för att skapa egna projekt som kombinerar både bild och röst. Det blir inte bara en kreativ övning utan också ett sätt att förstärka lärandet när de återberättar och förklarar ämnen med hjälp av talande bilder.

Exempel: Låt elever skapa sina egna talande bildpresentationer om ett forskningsämne, ett konstprojekt eller en samhällsvetenskaplig analys.

Kom igång idag!

Pixelvoice gör det enkelt att skapa interaktiva talande bilder, och vi tror att du kommer att älska hur det kan förbättra din undervisning och dina instruktioner. Oavsett om du är lärare, student eller arbetar med instruktioner på jobbet, är Pixelvoice det perfekta verktyget för att göra information tydligare och roligare att ta till sig.

Pixelvoice låter dig skapa talande bilder som kombinerar bild och röst för att förklara ämnen, instruktioner och manualer på ett tydligt och engagerande sätt. Perfekt för lärare som vill göra undervisningen mer dynamisk, elever som vill skapa interaktiva projekt, och företag som behöver steg-för-steg-guider med visuella och muntliga instruktioner. Kom igång idag och skapa talande bilder som förenklar och förstärker lärandet och förståelsen!

Behöver du hjälp med att komma igång? Besök vår FAQ eller kontakta oss direkt, vi hjälper dig gärna!

Se och lyssna på fler exempel här https://pixelvoice.se/