Det har i alla fall Daniel Kraft, klubbchef på Gefle IF Fotboll, som redan anmält sig.
- Jag tycker att näringslivsfrukosten är en bra mötesplats där vi får chansen att träffas och diskutera kommunens utveckling med deltagare från näringslivet, politiken och kommunen. Gefle IF vill tror på samverkan mellan föreningsliv, företagande offentlig verksamhet för att fortsätta utveckla vår fina stad. 

Gävle kommun, Företagarna Gävle, Gävles Företagarföreningar och Gasklockorna bjuder gemensamt in till en Näringslivsfrukost – din mötesplats för mingel, inspiration och ny kunskap för en näringsrikare kommun. Denna gång håller vi till i Stora Gasklockan, Gasklockeområdet.
Välkomna att ta del av information och nyheter från våra politiker och kommunledning, lyssna på lokala företagare som till exempel Ramudden AB, mingla och nätverka.

Mötet inleds med att Gävle kommuns nya politiska ledning presenterar sina ambitioner för ett fortsatt förbättrat företagsklimat i Gävle. Frukosten gästas av kommunalråden Julia Cederstrand (C) och Jan Myléus (KD) samt kommunstyrelsens ordförande Åsa Wiklund Lång (S). Trion kommer bland annat att beskriva hur de tänker arbeta för att Gävles företag ska kunna växa och hur fler företag ska lockas att etablera sig i Gävle.

Vår kommundirektör Göran Arnell avslutar mötet med en sammanfattning och information om vad som är på gång inom näringslivet i Gävle kommun.

Kaffe/te och smörgås serveras från 07.30, så kom gärna i tid och passa på att besöka utställarna på vår minimässa. Scenprogrammet drar igång 08.00 och håller på till ca 9.10, därefter fortsätter minglet och minimässan fram till 9.30, så se till att boka av tiden i er kalender för energi, inspiration och företagarnytta.

Mer information och anmälan:
https://www.gavle.se/evenemang/naringslivsfrukost-2/?startdate=2023-05-11%2007:30


Datum och tid
11/5 -2023, klockan, 07:30–09:10
Plats
Stora Gasklockan
Atlasgatan 3, Gävle

Arrangör
Gävle kommun
026-17 80 00
www.gavle.se
gavle.kommun@gavle.se

Företagarna Gävle
Gävles företagarföreningar

Kostnad: Gratis

Publicerat i samarbete med foretagsbladet.se