Nya medlemmar erbjuds från start 30 dagars Premiummedlemsskap för att testa alla möjligheter med tjänsten. Så tipsa därför gärna andra företag och beslutsfattare att på detta förmånliga sätt ansluta sig till vårt nätverk också. Registrering på länken här https://effectplus.se/bli-medlem

Om effectplus.se 2019
Avgiften för medlemsplats 2019 är 295:-/månaden per företag för Premiummedlemsskap. Då ingår ett personligt medlemsskap. Ytterligare personer 95:-/månad. Moms tillkommer.

I premiummedlemsskapet ingår bl.a. automatisk publicering av Nyheter och Evenemang genom nyhetstjänsterna SvenskPress.se och YodoNews.se till flera nättidningar som Företagsbladet och Gestrike Magasinet samt förmåner hos samarbetspartners och vissa event. Även miniutbildningar i PR- och publicering. Ni kan även ha med så många kollegor ni vill på ett kostnadsfritt personligt Bas-medlemsskap. Det kommer att ha begränsningar när det gäller publiceringar och vissa evenemang men i övrigt ge stora fördelar när det gäller nätverkande, kunskaper och kul.

Med vänlig och effectfull hälsning - samt på glatt återhörande,
med fördel inne på nya i nya http://www.effectplus.se

Joe Formgren
med kollegor
070-679 79 00
joe@formgren.com

PS. Intresserad av att starta upp eller samarbeta med affärsnätverket effectplus.se i er hemkommun? Kontakta oss för mer information hur vi tillsammans kan utveckla Sveriges smartaste affärsnätverk.