Gluggens snabbmatsrestauranger har blivit en riktig succé och konceptet har utvecklats flera steg sedan starten på Söder i Gävle. Gluggen erbjuder naturligtvis även föreningslivet nyttiga, välfyllda lådor till vuxna och barn som lever ett aktivt liv.
Gluggens matlådor passar perfekt till såväl matcherna som till fotbollsträningen, till cuperna och träningslägret. Gluggen i Hemsta har öppet vardag som helg, dag som kväll och är därmed ett bra alternativ för verksamheter som bedrivs under kvällar och helger.

Etableringen av Gluggens snabbmatsrestauranger som levererar hemlagad husmanskost har blivit en riktig succé.
Den första Gluggen etablerades på söder, Brunnsgatan 44 för 2 år sedan och därefter öppnade kollegorna Johan Björklund och David Lundgren en filial vid GDG-macken vid Norrtull i Gävle samt den tredje Gluggen belägen i Winnhuset på Stortorget.


I slutet på 2016 öppnade den fjärde Gluggen i Hemsta, Gävle där även kocken Leif Klövstedt förstärkte verksamheten. Det senaste tillskottet i Gluggen-familjen är restaurangen som ligger i Valbo.

Precis som i övriga Gluggen serveras varje dag fyra olika varmrätter samt alternativen Gravlax med potatisallad och kycklingsallad med flera olika dressingar som tillbehör.

En låda kostar 55:- med "Gluggenkortet", annars 59:-.
"De kostar lite mindre - men smakar desto mer!" är Gluggens motto.


 För mer information se: 
www.gluggen.se