Gluggen lanserar Jullådan

Gluggen lanserar Jullådan nu i december

1/12, 2016 kl. 22:34

Är du hungrig och vill äta något snabbt, gott och hemlagat med en hel del julkänsla? Då passar väl inget bättre än Gluggens Jullåda som lanseras nu i december och kommer att serveras dagligen fram till jul.

  • Leif Klövstedt lanserar jullådan.

– Vi har skapat en riktigt härlig jullåda med som består av prinskorvar och vår hemlagade Janssons frestelse, berättar köksmästare Leif Klövstedt. Vi serverar den alla dagar i veckan, även helger mellan klockan 11.00-14.00.

Gluggens jullåda serveras till och med den 23 december på alla fyra Gluggar i Gävle.
– Vi måste reservera oss för att de kan ta slut på något ställe vissa dagar. Men vill man vara säker på att få ett större antal lådor en viss dag så går det att förbeställa och hämta i Hemsta, hälsar Leif.

Etableringen av Gluggens snabbmatsrestauranger som levererar hemlagad husmanskost har blivit en riktig succé.
Den första Gluggen etablerades på söder, Brunnsgatan 44 för drygt 2 år sedan och förra året öppnade kollegorna Johan Björklund och David Lundgren en filial vid GDG-macken vid Nortull i Gävle samt den tredje Gluggen belägen i Winnhuset på Stortorget.
Efter sommaren öppnades den fjärde Gluggen i tidigare restaurang farfars i Hemsta. Då tog man även in kocken Leif Klövstedt som kompanjon.

Alla matlådor på Gluggen, inklusive jullådan, kostar 55:- med "Gluggenkortet", annars 59:-.
"De kostar lite mindre - men smakar desto mer!" är Gluggens motto.

För mer information se:
 http://www.gluggen.se

Johan Björklund

Johan Björklund

Gluggen AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2016-08-24

Gluggens etableringen av snabbmatsrestauranger som levererar hemlagad husmanskost har blivit en riktig succé. Den första Gluggen etablerades på s... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng