– För mig var det ett enkelt val att gå med i effect plus+, säger Merre Nesaei. Först tycker jag att effect+kryssningen var fantastiskt bra med rätt personer och bra föreläsare och att nätverka är ett bra forum för mig personligen och mina företag för att träffa gamla och nya företagare.

– Glasakuten i Gävle är din glasjour. När du behöver oss finns vi där. Ring oss när som helst, så lovar vi att inte bara svara, utan ge dig fantastisk service. Om något av dina fönster har gått sönder, så ordnar vi det direkt – men vi gör mer än bara lagar! Se under Tjänster för mer information om allt vi gör – har det med glas att göra, så gör vi det!
Vi importerar vårt eget glas, så att vi kan ge er den bästa servicen och det finaste glaset för fönsterglas & skyltfönster, och samarbetar med de främsta leverantörerna inom bilglas (Autoware) & isolerglas (Martin G, Emmaboda).
För mer info se: http://glasakuten.nu

Affärsnätverket effect plus+ satsar varje år på några få, egna större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden. Dessutom ett antal medlemsevent under året.
Närmast: "Vinna eller försvinna Gävle…Borg - resan fortsätter":
http://www.effectmagasinet.se/articles/view/effectfull-eftermiddag-how-the-best-think-for-succes1

Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se