Denna speciella kväll är dedikerad till minnet av travlegenden Jöns Olofsson, med en serie av spännande lopp som väntar på att fängsla publiken. Det vimlar av travlopp med kallblodsstjärnor på plats som gör upp i Jöns Olofssons Minne och Leufsta-loppet. Finalen i Maharajahs Stoserie är en annan höjdpunkt som garanterat kommer att hålla alla på tårna!
– För att göra kvällen ännu mer minnesvärd har vi också en oktoberfest-inspirerad buffé till ett förmånligt pris av 175 kr. Det blir en magisk mix av spännande travlopp och god mat i en festlig atmosfär, säger Julia Fjordefors, marknadschef på Gävletravet. Det är kvällar som denna som verkligen visar travsportens magi och gemenskap. Vi ser fram emot att välkomna alla till en kväll fylld med spänning och glädje.

Gävletravet öppnar sina portar redan kl. 16:30, med fri entré till alla besökare. Det första loppet går kl. 18:20.
Glöm inte att ladda ner din Ticksterbiljett för en smidig entré.

Festligheterna fortsätter med Lindwalls Kaffe som bjuder på smakprov i publikhallen, perfekt för att värma upp i höstkylan. Dessutom tar kvällens konferencier Johan Lindberg med publiken på en frågesportresa under kvällen i restaurangen, där ett fint pris väntar den med mesta kunskaper.

Det finns något för alla under denna minnesvärda kväll på Gävletravet. Missa inte chansen att vara med om höstens bästa travkväll, fylld med spännande lopp, god mat och underhållning. Ljusa upp din höst med en kväll på Gävletravet - där hjärtat travar snabbare under den stjärnklara oktoberhimmelen!

Bords-och buffébokning
Maila bokning@gavle.travsport.se eller kontakta restaurangchef Anna Näsman Lindberg på 070-683 93 33 senast tisdag 24 oktober.

Boende
Gällande eventuell hotellövernattning rekommenderar vi vår samarbetspartner Clarion Hotel Winn Gävle som ligger centralt, Norra Slottsgatan 9, 801 38 Gävle. Uppge kod ”Gävle Travsällskap” vid bokning för rabatterat pris. Bokas via cl.winn.gavle@choice.se eller ring 026-64 70 02.

För mer information se https://www.gavletravet.se